Nagrada SB “Rusanda” kao Ustanovi koja je znaฤajno doprinela u borbi protiv Covida 19

โ€ž๐—ฆ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜‡ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—น๐—ป๐—ถ๐—ต ๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ธ๐—ฎ๐˜๐—ฎ ๐—ฆ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฒโ€œ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ผ ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐˜‚ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ฎ๐—น๐—ป๐—ผ๐—ท ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ถ ๐˜‡๐—ฎ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐˜‚ โ€ž๐—ฅ๐˜‚๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎโ€œ ๐—ถ๐˜‡ ๐— ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ธ๐—ฎ๐—ผ ๐—จ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ ๐—ธ๐—ผ๐—ท๐—ฎ ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ป๐—ฎ๐—ฐฬŒ๐—ฎ๐—ท๐—ป๐—ผ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฎ ๐˜‚ ๐—ฏ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜ƒ ๐—–๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ ๐Ÿญ๐Ÿต.
Specijalna bolnica Rusanda je jedan od lidera kada su u pitanju zdravstvena rehabilitacija i prevencija pacijenata u Republici Srbiji i nastoji da postane lider kako u zemlji tako i u regionu u pruลพanju wellness i spa usluga. Od 16. novembra Specijalna bolnica za rehabilitaciju โ€žRusandaโ€ u Melencima nalazila se u kovid sistemu. Za potrebe zbrinjavanja pacijenata obolelih od korona virusa, opredelili smo i osposobili paviljon VIII, sa ukupnim kapacitetom od 60 postelja, u kom su se nalazili pacijenti koji su poslati sa infektivnog odeljenja Opลกte bolnice โ€žฤorฤ‘e Joanoviฤ‡โ€ iz Zrenjanina. S obzirom na to da su kapaciteti zrenjaninske Bolnice bili popunjeni u velikoj meri , u โ€žRusandiโ€ je bilo obezbeฤ‘eno i dodatnih 60 postelja u paviljonu IX, stoga je ukupan broj postelja u ovom oformljenom kovid-centru iznosio 120.
โ€œNaลกi lekari i medicinski radnici i sada aktivno uฤestvuju u imunizaciji stanovniลกtva naลกe zemlje koja se obavlja u gradu Zrenjaninu. Upravo ova posveฤ‡enost u borbi protiv virusa Covid 19 su razlozi zbog kojih je naลกa Ustanova dobila ovako visoko priznanje. To nam je ujedno potvrda da savesno I odgovorno obavljamo svoj posao ali takoฤ‘e motiv I obaveza da I u buduฤ‡nosti nastavimo doslednim putem. ฤŒuvajte svoje zdravlje, kao i zdravlje ljudi oko Vas. S toga vas molimo da poลกtujete sve propisane mere od strane kriznog ลกtaba Vlade Republike Srbije, da zajedno pomognemo zdravstvenim radnicima koji su poneli najveฤ‡i teret borbe protiv korona virusa i da pobedimo korona virus.โ€
Budite gosti naลกe banje, doฤ‘ite i uลพivajte!
๐—ฆ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜‡ฬŒ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฏ๐—ถ๐˜๐—ถ ๐—ฝ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—บ ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐฬ๐—ถ๐—ต ๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ณ๐—ผ๐—ป๐—ฎ:
– ๐˜‡๐—ฎ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ/๐Ÿฏ๐Ÿญ๐Ÿฑ-๐Ÿฌ๐Ÿฐ-๐Ÿฌ๐Ÿฐ,
– ๐˜‡๐—ฎ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ฎ๐—น๐—ป๐—ฒ ๐—ด๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ/๐Ÿฏ๐Ÿญ๐Ÿฑ-๐Ÿฌ๐Ÿฐ-๐Ÿญ๐Ÿฒ.
๐‘ฝ๐’Š๐’…๐’Š๐’Ž๐’ ๐’”๐’†!

O nama

Kompleks Banje โ€žRusandaโ€œ se nalazi u prelepom parku borova, bagrema i lipa, na obali istoimenog jezera. Sastoji se od pet objekata za smeลกtaj bolesnika i korisnika usluga i raspolaลพe sa ukupno 306 postelja. Prema planu mreลพe zdravstvenih ustanova banja โ€œRusandaโ€ je razvrstana kao Specijalna bolnica za rehabilitaciju.

Kontakt

 • telefon:

  +381(0)23 3150400

 • recepcija:

  +381(0)23 3150409

  +381(0)23 3150416

  Za sve upite u vezi cena, rezervacija i slobodnih kapaciteta zvati od 12.00 h do 17.00 h

 • faks:

  +381(0)23 731 075

 • Pravna sluลพba:

  Lice zaduลพeno za zaลกtitu podataka liฤnosti

  dipl. pravnik Nemanja Semlekan

  pravnik@banjarusanda.rs

Fan stranica