Обогаћена библиотека у Специјалној болници за рехабилитацију „Русанда“ у Меленцима

„Русанда“ у Меленцима обогатила је књижевни фонд у својој библиотеци за око 500 књига. Поклоњене су књиге од лекара Секције за хуманост, уметност и културу Друштва лекара Војводине СЛД, Удружења „Адлигат”, укључио се Мото клуб „Три анђела”, а донирала је и Фондација „Лаза Костић”.

Књиге које је установа добила уредно су заведене на евиденционим картонима у свакој књизи. ИТ служба је направила софтвер путем ког се такође води евиденција које су књиге издате и где се налазе. Обезбеђен је простор да ова библиотека буде свима доступна, како пацијентима, тако и запосленим радницима, док је маркетиншка служба овај пројекат проширења своје библиотеке објавила на свом сајту и обавестила своје пацијенте и ширу јавност о томе.

Циљ је пре свега да се пацијенти осећају пријатно у слободном времену и да имају прилику да прочитају књиге које желе. А исто тако пацијенти који се налазе у овој установи могу поклонити нове књиге овој библиотеци и тако је обогатити и оставити нешто што ће и другима значити.

       

O nama

Kompleks Banje „Rusanda“ se nalazi u prelepom parku borova, bagrema i lipa, na obali istoimenog jezera. Sastoji se od pet objekata za smeštaj bolesnika i korisnika usluga i raspolaže sa ukupno 306 postelja. Prema planu mreže zdravstvenih ustanova banja “Rusanda” je razvrstana kao Specijalna bolnica za rehabilitaciju.

Kontakt

 • telefon:

  +381(0)23 3150400

 • recepcija:

  +381(0)23 3150409

  +381(0)23 3150416

  Za sve upite u vezi cena, rezervacija i slobodnih kapaciteta zvati od 12.00 h do 17.00 h

 • faks:

  +381(0)23 731 075

 • Pravna služba:

  Lice zaduženo za zaštitu podataka ličnosti

  dipl. pravnik Nemanja Semlekan

  pravnik@banjarusanda.rs

Fan stranica